Kérdése van? 06707894623
Elkészítés és felhasználás0,5 l tejhez 1. Öntsünk ki negyed pohár 0,5 l hideg tejet, és keverjük el benne a zacskó tartalmát, adjunk hozzá 2 evőkanál (kb. 30 g) cukrot. 2. Forraljuk fel a maradék tejet. Az elkevert port és a cukrot a forrásban lévő tejbe öntjük, és állandó keverés mellett felforraljuk. 3. A kész pudingot salátástálakba öntjük. A puding melegen és hidegen is fogyasztható.
Hozzávalók
kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, aromák, 0,3% KRÉMpor, színezék (riboflavin)
100 g
Energia: 382 kJEnergia: 90 kcalZsír: 1,8 g,beleértve a telített zsírsavakat: 1,1 gSzénhidrát: 16 g,beleértve a cukrokat: 9,6 gFehérje: 3 gSó: 0,10 g*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőttre (8400 kJ/2000 ):
Jellemzők
gluténmentes - ugyan az az íz!