Kérdése van? 06707894623
1. Öntsünk fél pohár hideg tejet 0,5 literből, és keverjük el benne a zacskó tartalmát, adjunk hozzá 2 evőkanál (kb. 30 g) cukrot, pl. nádcukrot.
2. Forraljuk fel a maradék tejet. Az elkevert port és a cukrot a forrásban lévő tejbe öntjük, és állandó keverés mellett felforraljuk.
3. A kész pudingot tálakba öntjük. A puding melegen ízlik a legjobban.
Cukor helyett 2 evőkanál mézet adhatunk hozzá. Ezután főzzük meg a pudingot kisebb mennyiségű tejjel (kb. 400 ml).
Az elkészített puding 4 részre osztható.
kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, őrölt fahéj, sűrített almalé, aroma, színezék (karotinok)
Energiaértéke 381 kJ / 90 kcal
Zsír 1,8 g
beleértve a telített zsírsavakat 1,0 g
Szénhidrát 16 g
cukorral együtt 9,6 g
Fehérje 3,0 g
Só 0,10 g
További információ
Allergének: glutén lehetséges jelenléte . Száraz és hűvös helyen, zárt edényben, kisgyermekek elől elzárva tárolandó.