Kérdése van? 06707894623
Elkészítés és felhasználás0,5 l tejhez1. Öntsünk fél pohár 0,5 l hideg tejet, és keverjük el benne a zacskó tartalmát, adjunk hozzá 2 evőkanál (kb. 30 g) cukrot, pl. nádcukrot.2. Forraljuk fel a maradék tejet. Az elkevert port és a cukrot a forrásban lévő tejbe öntjük, és állandó keverés mellett felforraljuk.3. A kész pudingot tálakba öntjük. A puding melegen ízlik a legjobban.Cukor helyett 2 evőkanál mézet adhatunk hozzá. Ezután főzzük meg a pudingot kisebb mennyiségű tejjel (kb. 400 ml).
Összetevők
kukoricakeményítő, burgonyakeményítő, karamellizált cukor, cékla koncentrátum, ÁRPA maláta kivonat , színezék (karotinok), aromák, só
Tejet tartalmazhat.